Тебе

 
Спитай мене,чому блищить сльоза,
Коли й повітря дихає коханням,
На ранні квіти випала роса,
І я дивлюсь на тебе, як востаннє.

Поглянь, як полохтить зоря...
Нас укрива рожево пеленою.
Спитай мене, чи я іще твоя?
Чи я така, як нашою весною?

Яскравий день зривається на вечір,
Ти ЗАПІЗНИВСЯ, вже не поспішай.
Тепло долонь не палить ніжно плечі.
Спитай  - ЧОМУ? Та краще не питай.


Рецензии