Розiйдуться хмари та сильнi тумани

Розійдуться хмари та сильні тумани,
Розбуджене Сонце торкнеться вершин.
Відійдуть в минуле нічні істукани,
Що десь у душі я безглуздо вершив.
Потріскана доля відродиться вперто,
Рясним водограєм любов задзвенить.
І все буде добре в житті круговерті,
Давно я вдивлявся у нурт новизни.
Нарешті чекання дадуть результати,
В бузковому сяйві відвертих бажань.
Ми будемо разом і це того варте,
А все другорядне – вчорашня іржа.
Вчорашні крапки поміж слів нісенітниць,
Дошкульна вистава, що втратила сенс.
Розпечене Сонце шаманить в зеніті,
Засмагу кохання вкладає в лице.

14:25, 18.06.2019 рік.

Зображення: http://uznai-sudibu.online


Рецензии