Вербо! вербо!

Вербо! Вербо!
Чого гілля своє опустила.
Стоїш  твердо,
І коріння своє пустила.

Мені  б  силу,
Та красу незрівнянну.
Мені  б  крила,
Щоб душа політала.

А зелена верба,
Тихо гіллям качала.
Твоя сила - душа,
Тобі цього замало.

Твої крила-це діти,
Як  ті  соколята.
А красі не радій ти,
Треба щастя держати.

Із мораллю твоєю,
Ми вже розібрались.
Жити треба з душею,
І щоб очі сміялись.

Бо як помисли чисті,
Жити легше на світі.
Це моя краса в листі,
А твоя краса - діти!!!


Рецензии