Гата ш ж жаба якась красиць так

А у нас шрічінмоевцы!
І аjванховцы в нас!
І усі вvэ заходьтэ
Гонды во до Панас.

Ібо шо ш на подлозы
Ты поставыш – но вазк.
А коль кныvкы гучоных?
Го! То ты вvэ v дурак.

А мы зном пырыстроjів
Гондэ во всэ ны так!
Ну, бо ек гэто, Нохым,
Ты завісыв всэ с трапк.

Да, ковёр на половы –
Гэто но хваjно j влад.
А колы коцык влёгся,
То v то ты барабан.

А у нас тут іконы j v!
Подывысь но, ха-ха!
Гоготалы б всі коны,
Шо якыjсь Кіт гусак.

А мы вот – з дыко Кошко
Нат гуляем і в снах.
Чырывычыкы моем.
Ох, да как! В арыках…

Наsо   v ты так на Троjцу?!
Ох, сынок ты міj дран!..
Бо маманя ув больнічцы
Но і вірыть vыдам.

Лічать в нас завшы ш кат.
Чы ны зов7 шызарнь?
От взорвуть немц зубар –
І лыты хоть душа  пут хвоста.

Так шо мы sось чытав, моvэ, j в твар,
Шо закрыла б всі Віды од Бабк.
І ны кланяjімсь всекыj заразц,
Шоб обыла хоть сціны за баксь.


Рецензии