поруч знов ти

пізнаю тебе знову крізь натовп,
схожим подихом поруч знов ти,
так не хочу себе цим карати,
одинокую вже й у своїй самоті,
але прагну торкнутися знову
того ніжного серця й душі,
я в тобі залишала всю втому,
я в тобі так хотіла лиш жить..

r810220


Рецензии