спомин

лагідний спомин твого сміху
знову приніс в душу весну,
в тобі багато так втіхи,
не залишай одну..
ніжність слів, яка говорила
про любов, де все просто,
тобою так часто горіла,
улюблений острів..
вся теплота твоїх всіх думок
серце назавжди заполонила,-
роблю без тебе знову крок,
допоможи силою..

r810220


Рецензии