Коник

В мене є на шиї дзвоник.
Я не кінь, а просто коник!
Справді коник-стрибунець,
зелененький пустунець.

Можу грати я на скрипці
серенади навіть рибці,
а візьму у лапки бубон –
зовсім весело всім буде!

Я у полі і діброві,
в мене сонячні підкови.
По траві весь день скачу
і співаю до схочу!

17.06.2019


Рецензии