На захист р дно земл

На захист рідної землі
Піднялись люди небайдужі.
Понесли втрати чималі,
А крові ріки і калюжі…

На захист рідної землі
Піднялись справжні українці.
Ввірвались нелюди гнилі,
Землю топтать стали чужинці.

На захист рідної землі,
Піднялися батьки з синами.
Піт з кров'ю в хлопців на чолі…
В молитві  вдень і вечорами.

На захист рідної землі
Піднялись ллюди, сильні  духом.
Багато з них вже у землі…
Земля героям  буде  пухом…

На захист рідної землі
Піднялися усі  сміливі.
Знеслися , наче на крилі,
Щоб ми усі  були щасливі.

17.06.2019 р.


Рецензии