Дiдусь

Скільки б не було бабусь,
та найкращий мій дідусь!
На нозі він погойдає
і на возі покатає –
запряже Гнідка у бричку,
повезе усіх на річку.
Там наловить риби й раків,
юшку зварить у байраку.
Шаблю з ясена змайструє,
ягідками почастує,
назбирає ще й грибочків
під кущами, вздовж струмочку.
Він за батька мені й друга,
дід мій – справжній козарлюга!

17.06.2019


Рецензии