Ти виходиш до кiмнати iншоi

Ти виходиш до кімнати іншої,
а у мене в серці – нехороше.
Ти ідеш на мить, а я вже, грішная,
навіть мить без тебе не спроможна.

Наче вічність, кожну мить чекатиму,
хай хоч грім гримів би наді мною.
Не кажу про це і не казатиму,
щоби не вважав мене смішною.

Навіть мить без тебе неспроможная,
як без тебе проживу, не знаю.
До кімнати іншої виходжу я,
а з тобою душу залишаю...


Рецензии