Пол г

Дзвони в церкві  задзвонили -
Свята завтра ж бо нема.
Вони усім нам сповістили,
Що знову звістка є  сумна.

Привезли знову ж бо зі Сходу
Героя з нашого села.
Додався біль і жаль народу…
І знову втрата чимала.

Беруть процесію із церкви,
Ридає-тужить все село.
У мами ніби одірвалось
Її єдинеє крило.

Від горя мама почорніла,
Вмивається вона слізьми-
Її єдиний син ,як сокіл,
За Україну ліг грудьми.

Поліг грудьми за Україну
В своїх неповних 20 літ.
Він бачив згарища, руїни.
І там поліг наш кращий цвіт.

15.06.2019 р.


Рецензии