cold wind blowing...

Поворачиваясь от Холода... оборочиваясь от Шороха... стынет Кровь моя вновь от Шепота... с Ним вдыхаешь Ты — Тени прошлого...

................ you are my only time hide in the...
................ you are my prime time so first time
................ you are my first, last max nature forest

© Olga Karpilova  «cold wind blowing...»


Рецензии