Доля

Вирушай зі мною у місто,
Де всі люди змалку
Бачать сни про небо,
Чують голос весни.
Наче птахи вони мають крила,
Наче боги силу.
Я спитаю в них:
«Де ти моя,
Приспів: Моя доля?»
                Вставай!

І напишуть на папері
Слів з десяток гарних.
Я знайду крізь них
Ті, які душу рятують.
І на серці стане тепло,
Коли з тобою зустрінусь.
«Бачиш, чуєш мене,

Приспів. 

І незламні на захист стануть,
Голови покладуть
За свою єдину,
Рідну країну.
І  у полі життя розквітне,
Крізь дерев кохання.
«Не звертай, не звертай
Зі шляху вірного!».
(08.11.2015)


Рецензии