Загляда в вiконце сонечко ласкаве

   Загляда в віконце сонечко ласкаве,
   І буяють квіти за вікном в саду,
   Прокидаюсь вранці, по шовковим травам
   Садом пишноцвітим я щаслива йду.

   Тепло і привітно знов вітає ранок,-
   Дозріває травень у моїм краю,
   Кращого куточка на землі не знаю
   І рідніш за нього я не визнаю.

   Тут я народилась, ця земля зростила,
   У майбутнє доля вистиляла шлях,
   Мрії дарували за спиною крила,
   Рідної домівки захищає дах.

   Сонечко ласкаве пестить Україну,
   Пестить неозорий і квітучий край,
   Мила Батьківщина, матінко єдина,
   Ти навік у серці, знай і пам"ятай!   


Рецензии