Лiто

Ходить сонечко в зеніті,
в розпалі гаряче літо.
Жаркувато, та нехай
достигає урожай.
Вийшли в поле мама з татом
у жнива пшеницю жати.
Колос в’яжуть у снопи –
склали вже аж три копи!
Із  дозрілої пшениці
будуть гарні паляниці,
засмагатимуть в печі
круглобокі калачі.
Люблять всі: дорослі, діти
пору дивну – тепле літо!


Рецензии