застряли

Знаю, що гуртом,
Ми сила.
Но у нашому гуртi,
З*явились свинi.
З рожевими рилами
Слюною плюються,
Через телебачення
Брехньою все льються.
А вона така солодка
Що всi розвiшали ушi,
А в легенях кисню нема
I в горлi все сушить.
Наче люди навколо
А ми все самотнi,
Нi хто не вiре нi кому
I всi ми, застряли в болотi.     22.00.-22.15.
                Питер.  14.06,2019,г,


 


Рецензии