Крокодил

Серед хвиль старого Нілу
причаїлись крокодили.
Із води блищать лиш очі,
здобич вполювати хочуть.

А найбільший, повний сил,
величезний крокодил
заховався в очереті,
він у плавнях старожил.

Неймовірна в нього сила,
грізна паща, гострі зуби,
Не жартуйте з крокодилом,
алігатор це не любить!


Рецензии