Менi так жаль

   
Колись ми шли разом
А зараз нашi шляхи  розiшлися,
Ми стали ворогами
Два берега у одноii рiчки.

Два берега, двi кручи,
А на серцi так прикло,
Той, хто називав мене братом
За спиною кричить що я бидло.

А сам три днi не вмивався
I досi щi хльоба лоптями,
Менi так жаль,
Що ми стали ворогами.                21.43.-21.58.
                Питер. 14.06.2019.г.





 


Рецензии