Вiртуальний статус людиномiрний

ВІРТУАЛЬНИЙ СТАТУС – ЛЮДИНОМІРНИЙ

А гордість – це коли є мир!
Культура і людиномірність!
Хочеш стріляти – маєш тир.
Лиш спорт – змагальність і настирність.

І серед величі питань,
Завдань і просто людських прагнень
Передусім – собою стань!
Склади свій будень із досягнень!

О, люде, серце відкривай!
Приймай любов життя безмежну.
Добро будує земний рай
І міць державну незалежну.

Відкинь агресію і глум,
Скинь з себе гріх цей непомірний.
Бо всякий біль  – це долі сум,
Став статус меж – людиномірний!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
13.06.2019
22:05
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.


Рецензии