***

О пів на другу я завмираю..
подих, дотик, погляд твій
Підійди, візьми мене за руку.
Я намалюю карту мрій

Де зорі ясні, наче краснеє сонце,
що дужче блищить в очах твоїх,
де навіть жаганні незнайомці
вплітаються в смужку ніжних подій.

Де казка твоя, де сонячне сяйво
відблискує пристрасно на глибині.
І навіть з низів тих так чарівно
Підніметься дух в яскравім вогні

І буде кружляти над нами ночами,
світанком будити наш погляд тьмяний.
Туди буде йти, де навіть роками
незнищенний погляд холодний стоїть.

Розтопить він вщент шаленими іскрами,
Бо кохання - це спалах, і мрія твоя
обернеться миттю музичними лірами,
по струнах звучатиме моє ім'я

17.03.2018г


Рецензии