***

      БОЖЕ ВОЛІЮ

Я -- боже вільна. Ти --
боже вільний.
У світі так складно -- весь люд
боже вільний.
Я боже волІю тебе до безтями,
Ти теж не при тямі, коли я волію.
Ці руки, ці очі, ці губи так згубні,
Коли пригублЯють, пестЯть і голублять.
Ти світ до Нірвани мені відкриваєш...
Ти сам цього прагнеш, але зволікаєш...
Ти дражниш, ти маниш
І це ненавмисно...
Я мов одягаю на себе намисто
З твоїх поцілунків, торкань і обіймів...
І це, мій коханий,  страшне божевільно!


Рецензии