куряча слiпота

Мокву не освіжить ріка,
як щира посмішка чесноту. 
Болото пестить кулика,
кулик нахвалює болото.

Стоїть рекрут без орденів -
вразливе пташеня без пір"я.
Дарма байдужим до війни,
війні байдужі перемир"я.

Незвідки саме в нікуди
з іконостасу зирять лики.
Стакан пустий на півводи,
півсклянки виб’ють з пантелику.

Як непристойна сліпота !
Голодних ситий не пробачить.
Злидоті замість бограча
слід куховарити удачу...


Рецензии