Бомж

Йдучи сьогодні вранці на роботу,
Побачила на лавочці бомжа.
Хоч грязним був, одна в нього турбота,
В цей день щоб доля їсти щось дала.

Він мав свій дім, в недавнім лихолітті,
Згоріло все добро його до тла.
Допомогти нема кому на світі,
А влада йому інший не дала.

Отак іде по світу самотина
І скарб з собою увесь свій несе...
Що б не було — та він також людина!
Клята війна забрала в нього все.   


Рецензии