Лёгкае неба iмглiстае...

***
Лёгкае неба імглістае,
Смужнае – рай на зямлі.
Сэрца маё – прамяністае,
Вершы мае – караблі.

Горкімі потам і вопытам
Пішацца неба імгла,
Каб карысталася попытам,
Каб у радках – ажыла.

Ціха засмяглымі вуснамі
Шэпча мой досвед зямны,
Пальцамі тонкімі хрустае, –
Цяжка збіраць камяні.

12 чэрвеня 2019 г.


Рецензии