Вясна у лютым

Вясна ў лютым настае і снег пакрыху растае,
Зноў пакідаюць птушкі зімовыя кармушкі.
Заспяваў вясёлы гай,
Звонка зашумеў ручай.
Усё у лютым ажывае
Няўжо такое,а бывае?
Канешне,- раскрыўшы роцікі з
Вярбы прапелі коцікі.
"Але не май,а месяц люты!" - бурчаў пад нос снягір надзьмуты.


Рецензии