Фiлософське

Не вважай, що ти кращий за інших, -
Я щоранку від дзеркала чую.
Не суди, хто за тебе є гірший,
То гординя на тебе полює.

Шлях мирський він такий коротенький.
Бог маршрут прокладає напевно.
Не літай над землею низенько,
Прагни в небо, і радо, і чемно.

Кожен шлях обирає по силам,
Що важливо пройти та пізнати.
Серцем радісно вам лише з милим,
Від верхів до морів, де пірнати.

Віруй в те, що вважаєш потрібним,
Та не зраджуй, де щиро кохаєш.
Так єднає серця полем срібним,
Якщо любиш, то все пробачаєш…


Рецензии