Язны сагыну

Кабат килде язлар,
Кунеллэрдэ назлар,
Коштай очам гуя талпынып.
Купме еллар уткэн,
hич сурелми икэн
Йорэктэге сою ялкыны.

Истэ эле hаман
Еракларда калган
Бэхет тулы тэуге языбыз.
Айлар-еллар саен
Сагынам яшьлек танын,
hич онытылмый сою-назыбыз.

Гомерлэрнен язы
Инде куптэн узды,
Озакламас монсу козлэре.
Яшьлек елларыннан,
Гомер юлларыннан
Бары сине генэ эзлэрмен.

(10.06.2019)


Рецензии