Чибэр егет

Чибэр егет.

Динара Мухамаева - Шакирова

Юри генэ очрашып йордек,
Курдем сине бик якын.
Кинэт йорэктэ ут кабынды,
Дорлэп янды ул ялкын.

Сихерлэден син, чибэр егет,
Куктэге йолдыз кебек атылдын.
Оялып кына сойсэн дэ мине,
Узеннэн узен мина тартылдын.

Икэу бергэ таннар аттырдык,
Мэхэббэттэн яна безнен йорэк.
Бергэ булырга суз куештык,
Бер- беребезгэ булырбыз терэк.


Рецензии