Яшьлеклэргэ кайтыйк эле

Яшьлеклэргэ кайтыйк эле.

Динара Мухамаева - Шакирова

Кайтам эле яшьлегемэ,
Шатлыкларга уралып.
Яшь чакларны бик сагындым,
Балачагымнан алып.

Яшьлегемэ кайтам эле,
Калса да бик еракта.
Кунелемнэн чыкмый хич тэ,
Саклыйм аны йорэктэ.

Яшьлеклэргэ кайтыйк эле,
Уткэннэрне искэ алып.
Жырлашып утыра идек
Кичлэрен сонга калып.


Рецензии