Кайтканынны мин котэм

Кайтканынны мин котэм.

Динара Мухамаева - Шакирова

Омет итеп котеп алам
Жэй айларын тилмереп.
Бу юлы да очрашмасак
Улэрменме тилереп?!

Хэр елны суз бирэсен:
"Кайтырмын бер,кот!" - диеп.
Кузем хэрчак юлларда,
Кайтып килерсен кебек.

Олы юлга чыгып басып
Кайтканынны мин котэм.
Соям сине... Кайтмасан да...
Тузэм мин, сабыр итэм.


Рецензии