Нед ленька свята

Неділенька свята  і дзвони дзвонять,
На Службу нас скликають геть усіх.
Пахучі липи віти свої клонять,
До храму всім сьогодні  шлях проліг.

Неділенька свята , ранкове сонце,
Хмаринки в  піднебессі  теж пливуть,
І заглядає промінь у віконце,
На Службу Божу християни йдуть.

Неділенька свята , ранкові  роси,
І  бані  церкви в золоті-росі,
А на  ділах і розтоках покоси,
І все село в чарівній  цій красі.

Неділенька свята , на серці спокій,
З самого  ранку  бджоли на  квітках,
А з-під уровів знов  течуть потоки,
Й кукіль десь причаївся у житах.

09.06.2019 р.


Рецензии