О себе

Instatus verdum
Predictos Gerdum
Valium, Gelium, Calium
Malalium!

Roko tekana, enteros eros Anna
Tatum manabi, ali vallabi
Uga-Kali, Gerero varabi!
Guro, tiro, verigo, trigo..

Paraficus, trepa, trebis, turios
Lukuris, juris, aruris, nurios
Pera, sterious, neo, neoiris
Sestimus Sirius, Caribus Hesus

Nado aghegi, Feredo gredi
Caru ufgo, cilo esutro
Zakha Malahi, nuturo pragi
Mariuo..


Рецензии