Донечкам

Мої донечки - сонця краплинки.
На світанні розправили крила
і злетіли у світ, до других берегів.
Ви моєї душі найдорожчі перлини.
Я тривожусь за вас
і молитвою материнською
вистеляю ваш шлях.
Ви дорослі тепер і голубите діток голівки.
Дорогих, моїх милих золотих онучат.
Що промінчиком сонця прибіжать по знайомим доріжках.
Там де мами росли, де маленькі їх бігали ніжки.
Я молитви свої вам у долю щасливу вплітаю.
А в серця покладаю добро і любов.
І прошу щиро Бога, - щоб на ваших
дорогах квітли цвітом весняним,
лише щастя , добро і любов.


Рецензии