Прийми моe ти каяття

Що буде далі... Ти сумуєш...
Тендітна дівчина моя.
Шепочишь: ты мене не чуєш,
Я весь цей час була твоя.

Душа плекає непогоду,
Рясні дощі та зливи тут.
Я обійму і геть невзгоди,
Кінцевий серця ти маршрут...

Я обійму і стану щаслив,
Відчую подих, смак життя.
Моє кохання геть не згасне,
Прийми моє ти каяття...

Так я кохаю, бо так варто,
Ти відродила відчуття...
Що відчуваю, то не жарти,
Прийми моє ти каяття...


Рецензии