***

Тобі пишу листи у небуття,
В них – всі мої думки, моє життя,
В них – обійняті смутком ночі, дні,
Світанки всі однакові мої.

Тобі пишу, як осінь на вікні,
Але чомусь вірші мої сумні.
Листи мої, мов листя під дощем –
Як змокнуть – напишу тобі іще.


Рецензии