Червневий ранок

Червневий ранок

Червневий ранок мружить сині очі,
І росу-бісер  щедро розсипа.
А молодик у небі щось пророчить, -
І все це в дивній казці потопа…

Цей літній ранок вицвіте медово,
І в день перейде свіжість від роси.
І будуть пахнуть липи пречудово,
І будуть линуть птахів голоси.

Тепер же  ранок тільки позіхає,
І  очі  свої  сині  протира…
А день червневий владно підслухає
І в сонні очі ранку зазира…


Рецензии