Правду говорiть

Пам’ятайте, любі діти,
Треба правду говорити,
Бо обман - великий гріх!
Погубити може тих,

Хто йому дасть місце в серці.
Гірко плакати прийдеться,
Пожинаючи плоди,
Від обману-гіркоти.

Як Ананія й Сапфіра,
Ніби в серці й була віра,
Та через обман обох
Покарав Всесильний Бог.

Тож старайтесь щоби всюди,
Чесність бачили в вас люди.
В правді ви живіть завжди,
Й не зазнаєте біди.
~ДЛВ~


Рецензии