Демон

Вже дванадцяту пробило,
повний місяць, темні сили.
Починаючи свій танець,
прокрадаючись між снами.
Ось не помітиш ти і в мить,
як щось заколе, заболить.
Та залишишся в тіні,
запертий між двох світів.
І відкрились очі в мить,
та це будеш вже не ти.


Рецензии