Успамiн

Заснулі рэчкі , вецер вые,
А дрэвы ў лесе , як жывыя
Стаяць , бароняць той спакой,
Што ім даруе снежны рой...
 
Маланкі болей не шумяць,
Царыца ім сказала спаць,
Душа таксама засынае,
Чаго Зіма яшчэ жадае?..
 
Што ведаць думы , сэнс жыцця,
Каго кахаем Ён і Я?..
Зіма, ты мараў не пазнаеш,
Сусвет не твой , ты забываеш!
 
 


Рецензии