Рядки...

рядки?
й міжряддя??
я — за знаряддя???

вщент стоптані, старі реалі... хочуть новіших люд й час далі!
та не отих, що — "далі буде"!!
бо так ніщо себе й не збуде!!!

не ординське, геть хиже та свинське...
й неначе лелече...
і кличе, і клече...


Рецензии