Не женiть ви коней

Не женіть ви коней перед себе,
Вам сили коней цих не знать.
Вчіться чекати,де треба,
Й цим нічого вам зіпсувать.

Не женіть ви коней перед себе,
Силу волі в кулак ви зберіть.
Думками злітайте й до неба,
Але,просто,коней не женіть.

Не женіть ви коней білогривих,
Чорногривих ви теж не женіть.
Расових коней і сміливих
За вуздечко ви ніжно беріть.

Не женіть бо коней ви ніколи.
Не робіть ви цього чимскоріш.
Завдати цим можете болю,
І собі лиш ви зробите гірш.

Не женіть ви коней,зупиніться,
Все у Божих–не в ваших руках.
Краще Господу Богу моліться,
Й коні підуть по ваших слідах.

22.05.2019 р.


Рецензии