Туган жир сагындыра

Туган жир сагындыра.

Динара мухамаева - Шакирова

Таныш тугел чит жирлэрдэ
Мин бик озак йоредем.
Туган жирнен якынлыгын
Мин сонлап кына белдем.

Туган жир бик сагындыра
Якын булса да торган жир.
Чит иллэрдэ гомер итеп,
Исэн чакта кайтып кил.

Яшьлек белэн ул сизелми,
Искэ тошэ картайгач.
Ешрак кайтасы калган дип,
Укенеп куясын анлагач.


Рецензии