Туганнар ят булалмый

Туганнар ят булалмый.

Динара Мухамаева - Шакирова

Тэме эче дисэлэр дэ,
Балан озеп ялгыштым.
Уз - узенне алдасан да,
Алдап булмый язмышны.

Биек таунын башларында
Каен агачы усми.
Курэселэрне курмичэ -
Кешелэр гургэ керми.

Хэр нэрсэнен уз вакыты,
Вакытсыз ай да тумый.
Башта уйлар бетмэсэ дэ,
Уз туганын ят булмый.


Рецензии