Щастя маю

Щастя маю в сім`ї християнській зростати,
Де навчають любити, прощати усіх,
Де священником в домі -  є люблячий тато,
Вчить робити добро і не зносити гріх.

Пригорнуся до мами - забуду тривогу,
Ніжний дотик відчую натруджених рук,
Щиру вдячність несу за ріднесеньку Богу!
Вона - кращий порадник і люблячий друг.

За сестричок, братів хочу славити Бога,
Так прекрасно, що в нас - не маленька сім’я!
Тут завжди зрозуміють, як в серці тривога.
Ми разом прославляєм Господнє Ім’я!

Я хвалу принесу Господеві від серця,
І в пошані схилюсь перед Богом святим.
Хай подяка дитяча луною озветься:
Як прекрасно в сім`ї богобійній рости!
~ДЛВ~


Рецензии