Кохання

Усі ми чули про кохання
Про це прекрасне почуття
Та чи ви ставили питання
Що ж воно справді означа?

Якщо спитати у суспільства
То можна слухати без меж
Багато різного безумства
Адже кохання не минеш.

Для когось , це безмежне море
Де з насолодою пливеш.
Для інших - невимовне горе
З якого вихід не знайдеш ....


Рецензии