Гляджу з вакна i думаю...

***
Гляджу з вакна і думаю:
Чаму са мной жывеш?
Якою значнай сумаю
Ты шчасце мне даеш!

Калі гляджу на сумныя
Галінкі тваіх рук,
Дык пра адно я думаю:
Каб не было разлук!

Чаму мяне кахаеш ты?
Вакол паэтаў – рой.
Люблю, што ты не каешся,
Што я – звычайны – твой.

Сёмага чэрвеня 2019 г.


Рецензии