Совок

Чверть віку з гаком «ДРУЗІ», - час солідний
Скажімо так, то є тривалий строк
Володарюєте у нас, - ви ВЛАДА
Верховна Українська Рада*
Та для народу, ця є Рада, – зрада
А отже Рада - є СОВОК**
31.12.2017р.
Рада * - совет
СОВОК ** - соціально огидна, вовкувато-олігархічна каста


Рецензии