70 -ЯШЬ...

бЕР АТНАДАН КОЧАКЛЫЙ  БИТ,
КИЛЕП  70 - ЯШЬ.
КУНГЕЛЬГЭ СИНЕ КОРТМИЧЭ,
ТУЛА КУЗГЭ ЯШЬ.

70- ТЭ ТУГЕЛЬ БИТ КУНГЕЛЬ,
НИЧЭ ДИП,ЭЙТИМ ?
18-ДЭ КЕБЕК ЭЛЕ,
БУЛСА ДА ЯТИМ.

18-ДЭ БУЛМПСА ДА,
70 УК ТУГЕЛЬ.

ЧЭЧЛЭРЕМЭ КАР УРСЭМ ДЭ,
70 ТУЛА ШУЛ.
ЗУР ИТЕП АЧАМ ИШЕКНЕ,
БЭХЕТ АЛЫП КИЛЬ.
70 ЯШЬКЭ КУШЫП ,АЛЛАГЬМ,
ОЗЫН ГОМЕР БИР.


Рецензии