Тримай

Тримай в своїх долонях подих часу
Забарвлений світанком зоряних краплин
Коли вплітає доля сумніви щоразу
В мереживо життя із золотих хвилин.

* * *
Hold your breath in your palms
Painted by dawn of stellar droplets
When the fate of doubts every time
In a lace life of gold minutes.


Рецензии