Быстрота Жизни

Біжить життя мов бистрі води
І не вернеш його назад.
Та не журитись треба за прожиті роки,
А, згадувати все підряд.


Ми не жаліємо, що ті літа пройшли
Адже душею ми молоді завжди.
І не засмутять нашу душу ті літа,
Хай до нас радість, як той голуб прилітає.
Радіти треба прожитому дню,
Якщо він прожитий не даром.
Від себе будем гнати всі думки сумні,
Адже живем на світі не одні.

Дай Боже нашим дітям всі здоров’я
Здоров’я дай для всіх людей.
Ти в душах наших будеш завжди
За не достатки наші пробачай.
06.06.2019


Рецензии